I dagens økonomi hvor alt fra matpriser til strømpriser øker raskt, er det blitt stadig vanskeligere for barnefamilier å strekke seg. Idrettsforbundet har til og med oppfordret idrettsklubber til å begrense dyre turer og lignende. Men vi ønsker fortsatt å feire våre sportsarrangementer og belønne våre unge utøvere. Hvordan kan vi gjøre dette på en kostnadseffektiv måte uten å kompromittere kvaliteten på premiene?

Finn billige pokaler uten å ofre kvalitet

En populær premie for mange idrettsarrangementer er pokaler og medaljer. Heldigvis finnes det metoder for å redusere kostnadene ved tildelingen av disse prisene uten å gå på bekostning av kvaliteten. En av disse metodene er å bestille halvfabrikat pokaler og montere dem selv på dugnad.

Billige pokaler fra Direkte-Premier AS

Dette konseptet om dugnadsmontasje av pokaler tilbys av billige pokaler fra Direkte-Premier AS, Norges største leverandør av pokaler og andre typer premier. De har levert pokaler til arrangementer som Norway Cup i mange år, og har en sterk track record for å produsere høykvalitets premieutdelinger til rimelige priser.

Halvfabrikat pokaler: En lavpris løsning

Ved å bestille halvfabrikat pokaler, kan idrettslaget ditt spare penger ved å montere pokalene selv. Dette betyr at du kan få billige trofeer og premier uten å gå på kompromiss med kvaliteten på pokalen selv.

Billig gravering av pokaler

Direkte-Premier AS tilbyr også billig gravering av pokaler, slik at idrettslaget ditt kan personliggjøre hver pokal til den spesifikke utøveren eller arrangementet.

Rimelige belønninger for dine utøvere

Ved å bestille halvfabrikat pokaler og ta på seg monteringsarbeidet selv, kan idrettsklubben din tilby rimelige belønningsløsninger for utøverne sine. Du gir fortsatt dine utøverne en betydningsfull premie, men til en brøkdel av kostnaden.

Lavkost premier

  • Billige premier til konkurranser
  • Prisvennlige medaljer
  • Gunstige priser på trofeer

Din klubb fortjener toppkvalitetspremier, selv i økonomisk vanskelige tider. Ved å benytte deg av dugnadsmontasje og bestilling av halvfabrikat pokaler fra Direkte-Premier AS, kan du sørge for at klubbens harde arbeid og prestasjoner blir anerkjent på en passende måte uten å bryte banken.

Økonomisk effektivitet uten kompromiss på kvalitet

Idrettslag trenger ikke å ofre kvaliteten på pokalene sine til tross for økonomisk stramhet. Med halvfabrikat pokaler fra Direkte-Premier AS, får idrettslagene dine prisvennlige medaljer og billige premier til konkurranser uten kompromiss på kvalitet. Lett på lommeboken, men tunge på anerkjennelse.